Sandra Gustafsson – fällttävlansryttare med de stora mästerskapen i sikte.

Jag kommer från Kullavik utanför Kungsbacka, jag är 27år gammal och är uppväxt på mina föräldrars gård. Idag har jag fyra hästar på internationell nivå inom fälttävlan. Min bästa häst är Kaminskij, 13 år i år, även kallad Kung Nisse efter 2015 års framgångar.

I år har jag tillsammans med Kaminskij tagit individuellt SM guld i fälttävlan, vi var även tvåa i Swedish Eventing trophy, Vi vann Falsterbo Hunting både i år samt förra året (2014), och inte minst så har vi kvalat till OS som går i Rio 2016.

Jag är otroligt tacksam över samarbetet med House of Charisma då deras träns; Shape of Charisma, är exakt det jag sökt efter en längre tid. Jag har idag tre av fyra hästar som går med tränset, och äntligen har jag hittat det optimala för att mina känsliga hästar skall söka kontakt med bettet istället för att ”knäppa av” eller ”backa ifrån”.

I stallet finns just nu:

Kaminskij, född 2002, e. Aerline H – Hertigen. Äg. Min morfar, Bengt Johansson
Koordinat, född 2007, e. Laptop – Robin Z (systerson till Kaminskij) Äg. Sandra Gustafsson
Kvadrat, född 2009 e. Hip Hop- Robin Z (Lillebror till Koordinat och systerson till Kaminskij) Äg. Sandra Gustafsson
Elco, född 2009 e. Vivaldo – Clavecimble Äg. Sandra Gustafsson samt Monika& Stefan Andersson
Top Girl, född 2009 e.Ludwigs Champion – Precocious xx Äg. Camilla Erikson

Vi på CHARISMA är mycket stolta över vårt samarbete med Sandra. Vi kommer med spänning att följa hennes väg till OS. Vill du veta mer om Sandra, läs mer på hennes hemsida www.lundahageneventing.se