Shape Std, Träns Valnöt
Shape Std, Träns Valnöt
Shape Std, Träns Valnöt

Shape Std, Träns Valnöt

Antalst

2 195:-

inkl. moms

Beskrivning

Valnöt är en färg som inte längre finns i den vanliga kollektionen. Vi säljer därför ut kvarvarande träns. OBS! tyglar ingår ej.

Tips! Bruna tyglar fungerar bra (ex våra Shape-tyglar i färgen Havana)

Shape är ett träns baserat på form och funktionalitet. Vår idé bygger på enkelhet och enkla lösningar med fokus på hästens anatomi. Tränset är främst byggt för att skydda hästens mest känsliga och utsatta delar - nacke och käke. Shape skapar inget onödigt tryck I nacken. Tränsets delade sidostycken, med en ring i mitten, gör att tygeltagen inte ger något tryck i nacken. När ryttaren drar i tyglarna kommer det nedre sidosstycket att löpa i ringen, medan det övre sidostycket fortfarande ligger helt still. Läs mer under rubriken "Om Shape" http://www.houseofcharisma.com/om-shape

Tränset är tillverkat i ett mjukt och följsamt koläder i bästa kvalitet. Nackstycke, nosdel och pannband är fodrade med mjukt svart läder. Dekorationer endast i form av stora präglade ringar på sidostycken och pannband, för övrigt är tränset helt slätt. Hela nosgrimman, liksom nosplattan, är avtagbar. Silverspännen. Släta tyglar ingår.

OBS! Slätt pannband och nosgrimma medföljer. Pannband/nosgrimma med dekorationer finns att köpa separat.

Viktig info om Shape finner du här:

http://www.houseofcharisma.com/om-shape

http://www.houseofcharisma.com/matt

OBS! Inget öppet köp gäller på detta träns eftersom det säljes ut.

Noteras bör också att det inte finns några tillbehör såsom martingal mm i samma färg. Det går dock utmärkt att använda färgen Havana, enda skillnaden är att valnöt har ljusa kanter och ser däför sljusare ut än Havana som svärtade kanter.

Lädret är mycket mjukt och därför är det lätt att glömma att det måste smörjas in, särskilt i början. Men med läderbalsam ger du samtidigt tränset ett ytskikt som står emot repor.

Tillverkare

Tillverkare

Charisma