Shape Std, rött, 2a sort

Shape Std, rött, 2a sort Kampanj

2a sort

Färg

Storlek

Antalst

895:-2 195:-

inkl. moms

Beskrivning

Detta träns är 2a sortering, vilket i det här fallet betyder att färgen kan krackelera en aning på baksidan. Detta är dock absolut inget som syns. Lädret kan uppfattas som aningen styvare än de andra färgerna. Allt detta avhjälps med lite balsam och kärlek :)

Shape är ett träns baserat på form och funktionalitet. Vår idé bygger på enkelhet och enkla lösningar med fokus på hästens anatomi. Tränset är främst byggt för att skydda hästens mest känsliga och utsatta delar - nacke och käke. Shape skapar inget onödigt tryck I nacken. Tränsets delade sidostycken, med en ring i mitten, gör att tygeltagen inte ger något tryck i nacken. När ryttaren drar i tyglarna kommer det nedre sidosstycket att löpa i ringen, medan det övre sidostycket fortfarande ligger helt still. Läs mer under rubriken "Om Shape" http://www.houseofcharisma.com/om-shape

Tränset är tillverkat i ett mjukt och följsamt koläder i bästa kvalitet. Nackstycke, nosdel och pannband är fodrade med mjukt svart läder. Dekorationer endast i form av stora präglade ringar på sidostycken och pannband, för övrigt är tränset helt slätt. Hela nosgrimman, liksom nosplattan, är avtagbar. Silverspännen. Släta tyglar ingår.

OBS! Slätt pannband och nosgrimma medföljer. Pannband/nosgrimma med dekorationer finns att köpa separat.

Passion Red (mörkröd)

Viktig info om Shape finner du här:

http://www.houseofcharisma.com/om-shape

http://www.houseofcharisma.com/matt

OBS! Inget öppet köp gäller på detta träns, endast bytesrätt!!!