Shape by Charisma är ett träns baserat på form och funktionalitet. Vår idé bygger på enkelhet och enkla lösningar med fokus på hästens anatomi. Tränset är främst byggt för att skydda alla hästens känsliga och utsatta delar - nacke OCH käke. Men det finns fler finesser med Shape... huvudlaget är "one size" vilket gör att det passar i princip alla storlekar och täcker in alla "mellanstorlekar".

VIKTIGT! Innan du köper ditt Shape..... läs mer!
För oss är det viktigt att du som köper ett Shape förstår hur vi har tänkt när vi har skapat tränset, varför just du ska välja det till din hast, hur det ska anpassas samt få kunskap om tränsets alla delar. Kort sagt, vi vill att du ska veta vad du investerar i.
Är det något du undrar over inför ett köp... eller har frågor när du fått hem ditt träns..... RING eller MAILA! Vi finns här för att hjälpa dig!
Här hittar du all info "Om Shape" http://www.houseofcharisma.com/om-shape.

Shape Std. är grundmodellen för en helt ny kollektion. Fullt utbyggt kommer Shape att finnas i en rad olika tränsmodeller och tillbehör med olika funktioner och möjliga kombinationer. Allt för att kunna erbjuda ett så brett utbud med så stor valfrihet och variation som möjligt.

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?
Vi söker företag i och utanför Sverige som är intresserade av att sälja kollektionen Shape by CHARISMA. Kontakta oss om du är intresserad!