Shape Std. träns
Shape Std. träns
Shape Std. träns
Shape Std. träns
Shape Std. träns

Shape Std. träns

Shape by Charisma

Färg

Storlek

Antalst

2 195:-

inkl. moms

Beskrivning

Söker du ett snällt och justerbart träns?

Shape är ett träns baserat på form och funktionalitet. Vår idé bygger på enkelhet och enkla lösningar med fokus på hästens anatomi. Tränset är främst byggt för att skydda hästens mest känsliga och utsatta delar - nacke och käke. Shape skapar inget onödigt tryck I nacken. Tränsets delade sidostycken, med en ring i mitten, gör att tygeltagen inte ger något tryck i nacken. När ryttaren drar i tyglarna kommer det nedre sidosstycket att löpa i ringen, medan det övre sidostycket fortfarande ligger helt still. Tränset är gjort i one size så att du själv kan justera det så att det ligger perfekt på just din häst... oavsett om det är en pony, cob el stor häst. Läs mer under rubriken "Om Shape" http://www.houseofcharisma.com/om-shape

Tränset är tillverkat i ett mjukt och följsamt koläder i bästa kvalitet. Nackstycke, nosdel och pannband är fodrade med mjukt svart läder. Dekorationer endast i form av stora präglade ringar på sidostycken och pannband, för övrigt är tränset helt slätt. Hela nosgrimman, liksom nosplattan, är avtagbar. Silverspännen. Släta tyglar ingår.

OBS! Shape Std levereras med slätt pannband och nosdel. Pannband och nosdelar med dekorationer finns att köpa som separata set.

Färg: Svart, Havana (brun), Tobacco(rödbrun), Passion Red (mörkröd)

Storlekar: Pony, Cob, Full

Viktig info om Shape finner du här:

http://www.houseofcharisma.com/om-shape

http://www.houseofcharisma.com/matt

OBS! Vi tar ej emot returer där det tagits nya hål i lädret. Vg tänk på detta när du provar ut tränset!

Tillverkare

Tillverkare

Charisma