MB Portrera

MB Portrera

MB Portrera

Artikelnummer

70708

8 900:-

inkl. moms

Beskrivning

En traditionell spansk sadel, om än ovanligare än de andra modellerna. En sadel som passar för dig som vill ha stöd för knäna men vill bibehålla en close contact.

Den här sadeln har längre kåpor än de andra spanska sadlarna och passar dig som vill rida både dressyr och akademiskt. En fantastisk sadel att rida i. Speciellt för dig som gillar att rida i stövlar. Eftersom kåporna är utskurna i dressyrmodell kan denna sadel faktiskt uppfattas som ännu nättare än de övriga trots längden på kåporna.

Våra spanska sadlar är unika i så motto at de är korta, nätta och har ett skålat säte. Detta gör att den är väldigt bekväm att rida i. Ryttaren hamnar automatiskt i en lodrät sits. Alla spanska sadlar har samma säte och funktion, det är endast designen på kåporna som skiljer sig åt. I likhet med alla våra andra sadlar är denna sadel helt bomlös, dvs den har inget koppjärn eller andra hårda delar. Precis som de andra modellerna har våra spanska sadlar en kort anläggningsyta, väger nästan ingenting och kan erhållas i samtliga sätesstorlekar, även halvtum. Se bilder och beskrivning av varje modell nedan.

Vi rekommenderar alla våra kunder att utnyttja möjligheten att "Prova först". Under en vecka får du möjlighet att prova sadeln i lugn och ro i hemmiljö. Om du och hästen trivs med sadeln går vi ett steg vidare och provar ut paneler så att de passar optimalt på just din häst.

Tillverkare

Tillverkare

Charisma

Andra köpte även

TIllbehör & tips på matchande produkter

Schabrak

799:-