MB España B

MB España B

MasterBack España B

Artikelnummer

70707

8 900:-

inkl. moms

Beskrivning

En bekväm och nätt sadel som kan användas till i princip all sorts ridning. Passar lika bra till stor som till liten häst. Sadeln är likadan som España I fast denna har utanpåliggande knästöd.

Sadeln har två alternativa stigläderfästen under kåpan. Två stroppar varav det bakre är fäst i sk "V-form".

Våra spanska sadlar är unika i så motto at de är korta, nätta och har ett skålat säte. Detta gör att den är väldigt bekväm att rida i. Ryttaren hamnar automatiskt i en lodrät sits. Alla spanska sadlar har samma säte och funktion, det är endast designen på kåporna som skiljer sig åt. I likhet med alla våra andra sadlar är denna sadel helt bomlös, dvs den har inget koppjärn eller andra hårda delar. Precis som de andra modellerna har våra spanska sadlar en kort anläggningsyta, väger nästan ingenting och kan erhållas i samtliga sätesstorlekar, även halvtum. Se bilder och beskrivning av varje modell nedan.

Vi rekommenderar alla våra kunder att utnyttja möjligheten att "Prova först". Under en vecka får du möjlighet att prova sadeln i lugn och ro i hemmiljö. Om du och hästen trivs med sadeln går vi ett steg vidare och provar ut paneler så att de passar optimalt på just din häst.

Vg notera att alla lagerhållna sadlar är helt svarta med en silverlänk baktill. Se modell España A. Sadeln på bilden är ett exempel på en specialtillverkad sadel enl kunds önskemål.

Tillverkare

Tillverkare

Charisma

TIllbehör & tips på matchande produkter