Utförsäljning och nystart!

Efter en inte helt okomplicerad flytt är vi nu nästan på plats i Landskrona.
Vi är nu inne i en fas där vi säljer ut äldre produkter för att vi ska kunna fokusera på våra nya och mest populära produkter.
Samtidigt arbetar vi på en ny fräsch websida. Än är vi inte i mål, men vi börjar äntligen se ljuset i tunneln.

Nu är det hög tid att även vi inom näthandeln börjar tänka klimatsmart. Det är inte så svårt. Med små medel och eftergifter kan vi alla bidra.
Vårt läder har alltid varit ekovänligt vilket vi är väldigt stolta över. Men det finns mer vi kan göra för att minska utsläppen. En enkel sak är att dra ner på antalet transporter. Fr o m nu kommer vi fokusera på att skicka ut varor 2-3 dagar i veckan. Vi kommer prova oss fram till vilka dagar som blir bäst för våra kunder.
Vi kommer också successivt övergå till att packa i papper i stället för plast.

VI HJÄLPER DIG!

Din e-post*

Förnamn

Efternamn

Telefon

Företag

Kommentarer

FRÅGA ANVÄNDARE

Har du frågor om våra produkter som du hellre vill diskutera med en användare än med oss? Anna är kund till oss och har använt våra produkter i många år och är av naturen ärlig och rak. Vänd dig med förtroende till Anna på kundhoc@gmail.com

PS. Detta är ett försök vi gör för att våra kunder ska få chansen att rådfråga en helt oberoende användare av våra produkter. Anna är inte anställd av oss och kan självklart inte göras ansvarig för våra varor. Hon delar dock gärna med sig av sina upplevelser och erfarenheter i den mån hon kan. DS